Spring til indhold

SAMSONERNE

Nyheder fra Samsonerne

Samsoner 2022

Hej Samsoner Så starter endnu en dejlig golfsæson og dermed også Samsonerne. Vi sender derfor en kalender for sæsonen ud

Læs mere »
Grillmester Søren Ørum

Samsoner spisning

Onsdag d. 5/8 har vi igen spisning i vores hyggelige klub, denne gang skal vi have stegt flæsk og persillesovs,

Læs mere »

Samsoner

Samsonerne er herreklubben i Samsø Golfklub, og er åbne for alle mænd som er fyldt 18 år

Læs mere »

Formålet med Samsoner er at dygtiggøre sig som golfspiller, at diskutere golfregler og etikker, samt ikke mindst, at kombinere golfspillet med kammeratligt samvær

Fra april til starten af oktober afholdes der en løbende turnering over alle onsdage, hvor medlemmer, der har tid og lyst, er velkommen til at deltage. Der er som regel altid nogen at følges med. Den første onsdag i hvert måned afholdes der en mindre turnering efterfulgt af fælles spisning – som regel er der tale et rigtigt herremåltid.

Sidst på sommeren er der mulighed for at tage med på Samsoner-turen, hvor vi tager ud og besøger én af de mange skønne baner, der er rundt om i landet. Turen er med overnatning, og byder foruden et par hyggelige runder golf, også på underholdning, sammenhold og god forplejning.

Samsoner-sæsonen slutter i oktober med et heldagsarrangement på egen bane med præmieoverrækkelse i klubhuset og ålegilde på Nordgården.

Som Samsoner repræsenterer man Samsø Golfklub både på egen og fremmed bane. Derfor er det vigtigt, at udvise en loyal holdning og korrekt adfærd, da Samsø Golfklub er vores fælles klub, som vi værner om.

Praktisk information

Der betales et årligt indskud på kr. 300 ved sæsonstart

Gebyret til onsdagsmatchen er kr. 20 pr. spilledag

Tonny Sørensen
Formand
Tlf.: 2012 4283

Jesper Rasmussen
Formand for Scorekort & HCP
Tlf.: 2498 1385

Jesper Nielsen
Chefhovmester & Formand for kulinarisk udvalg
Tlf.: 5133 2747

Rasmus H. Sørensen
Formand for Startlister & Drømmerunden
Tlf.: 3010 5515