JUNIOR CAMP

JUNIORCAMP

Juniorcamp 2021 er udsolgt! Det har vi aldrig prøvet før. Alle tilmeldinger efter 13. marts kommer på en venteliste.

Onsdag 14., torsdag 15. og fredag 16. juli 2021

Vi glæder os til igen i år, at invitere dig og dine golfkammerater til at deltage i Junior Camp på Samsøs seaside-bane.

Campen er for golfspillere mellem 6 og 18 år.
Du skal enten have hcp. eller have spillet lidt golf før.
Hvis du er under 8 år, skal en af dine forældre eller bedsteforældre være til stede under hele campen.

Campen tilbyder:

• masser af golftræning, golfleg og golfspil på stor og lille bane
  • hyggeligt samvær med andre juniorgolfere
  • mulighed for overnatning i medbragte telte
  • fuld forplejning med drikkevarer, frugt og snacks
  • natgolfbold
  • mange konkurrencer og flotte præmier

Klubbens to trænere, Jesper Rasmussen og Mette Kramer, vil undervise på Junior Campen – og en række frivillige hjælper til med organisering, mad og meget mere.

Vi kunne godt bruge noget hjælp til at gå med de mindre børn på par 3-banen.
Få gerne dine forældre til at skrive ved tilmeldingen, om de kan hjælpe på banen.

Deltagergebyr 700 kr. for medlemmer og 975 kr. for gæster uden medlemskab af Samsø Golfklub.
Forældrebetaling for frokost/aftensmad: Kr. 50 pr. måltid (tilmelding inden campen starter).

Tilmelding og indbetaling senest den 10. juni 2021 (eller når der er fyldt op – max. 48 deltagere) til Samsø Golfklub via tilmeldingsblanketten her nedenfor.

Se programmet her: Junior Camp 2021 RHS

Det sker i Samsø Golfklub

Nyt Medlem

Der er mange muligheder for at blive medlem i Samsø Golfklub, hvad enten du er fastboende, eller du kunne tænke dig at blive langdistance-medlem