Ø GOLF

Ø-GOLF

De fem øer, Fanø, Langeland, Læsø, Samsø og Ærø, byder alle på smukt beliggende golfbaner med udsigt til havet og masser af plads.

I 2022 indbyder øernes golfbaner til turneringen Ø-GOLF!

Spil golf på tre af de fem øer i 2022 og få en flot præmie med greenfee-vouchers til alle fem golfbaner i 2023 samt et sæt specialtrykte golfbolde.

Spil golf på alle fem ø-golfbaner i 2022 og deltag i lodtrækningen om et golfophold på Ærø i 2023 til en værdi af kr. 4.390.

Ø-GOLF-turneringen kan spilles i dit helt eget tempo – du kan tage på et samlet ø-hop og opleve banernes forskelligheder, eller du kan sprede besøgene ud over hele 2022.

Sådan deltager du

1. Tag Ø-GOLF-flyeren i golfbanens reception. Tag den med dig, når du besøger de øvrige golfbaner

2. Få golfbanens stempel på flyeren, når du har spillet én af de fem ø-golfbaner

3. Når du har spillet den tredje golfbane, modtager du fem greenfee-vouchers og et sæt specialtrykte golfbolde

4. Når du har spillet alle fem ø-golfbaner udfyldes og indleveres flyeren i golfklubben, og du deltager i lodtrækningen om et golfophold for to personer på Ærø Hotel

Brug #Øgolf, når du lægger billeder fra turneringen på Facebook og Instagram.

Ø-GOLF er en del af projekt ØHigh5, som er støttet af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse.

Læs konkurrencebetingelser på oehigh5.dk

Kontakt Samsø Golfklub