Samsinerne

Samsiner – en klub i klubben.

Samsinegolf, en golfturnering for kvinder, som spilles hver tirsdag fra april til og med september måned. Alle kvindelige medlemmer i Samsø Golfklub kan blive medlemmer.

I 2020 spiller vi 9 tællende huller, som oftest stableford, dog slagspil den sidste tirsdag i måneden.

Den første tirsdag i måneden, spiller vi som regel en form for holdspil med start ca. kl. 16 hvorefter vi netter os og spiser et godt måltid sammen. pris 150. kr.. Den aften er der præmier.

Medlemskab koster 150,00 kr.

Du kan spille både i A, og B række – Pris pr. gang er 20,00 kr.

Vi slår ud kl. 09.00 og kl. 12.00 hvor der er blokeret tider i golfboks. Vi trækker lod om hvem der går i bold sammen, så vi får forskellige medspillere. De som ikke kan på de tider ( arbejde og andet), – tider aftaler indbyrdes, og booker selv.

Når året er omme, holder vi en afslutning, hvor årets vinder bliver kåret, der er også andre præmier. Til jul holder vi julefrokost.

Der arrangeres næsten hvert år en udflugt for Samsiner, til en anden golfbane i Danmark. Gerne en overnatning og to greenfee. Udgiften hertil betaler man selv.

Skulle du få lyst til at deltage i vores lille klub – så ring gerne til Helene ( 6176 3330 )

Dags dato er vi i færd med at planlægge slutspil og afslutning tirsdag den 6. oktober.