Nyhedsbrev februar 2017

Ferie for alle:

Samsø Golfklub deltager på Messen, FERIE FOR ALLE, i Herning den 24. – 26. februar 2017.

DanskØferie:

Samsø Golfklub er indgået samarbejde med Danskøferie – der sælger pakkerejser til Samsø, fra både Jylland og Sjælland, hvor der også indgår golfpakker, med færge, hotel og greenfee – se hjemmesiden danskoferie.dk

Ombygning:

Så er ombygning af bag-rum, shop og mødelokale helt færdig, og hvis du ikke allerede har set det, skal du køre en tur til golfklubben, det er blevet rigtig flot.

Nyt tøj fra Back-tee bliver leveret i starten af marts, og nu kan det rigtig komme til sin ret i den nye shop.

Da shoppens åbningstid indtil 1. april er mandag og torsdag fra kl. 10.00 – 12.00, og du evt. gerne vil købe noget i shoppen, er velkommen til at kontakte klubben, evt. på mail, så vi kan lave en aftale udenfor åbningstid.

Søndag den 2. april kl.  13.00 – 15.00 er Pia, Ulla og Mie klar til at vise butikken frem, hvor der vil været et super godt tilbud fra Backtee. Shoppen byder på en lille forfriskning.

Generalforsamling:

Lørdag den 4. marts kl. 14.00 i klubhuset. Indkaldelse er opslået i klubben og på hjemmesiden.

Arbejdsdag:

Så er det snart forår og golfsæsonen starter 1. april fra kl. 9.00 – 12.00 med arbejdsdag.

Skriv dig på listen i klubhuset, eller send en mail hvis du kommer. Klubben er vært ved et stykke mad efter arbejdet.

Medlemmer:

Bestyrelsen opfordrer alle medlemmer til at opdatere deres profil i Golfbox ved f.eks. adresseændring.

Det gøres ved at gå ind i Golfbox – ret profil – kontakt – her kan du selv ændre evt. adresse.

Der er desværre mange der endnu ikke har betalt kontingent for 2017 – Bestyrelsen opfordrer til at alle indbetaler beløbet hurtigst muligt.

Turneringsplan:

Den nye turneringsplan kan ses på hjemmesiden, der er igen i år mange spændende turneringer. Turneringsfee er i 2017 kr. 60,- beløbet betales online ved tilmelding.

Regionsgolf:

Samsø Golfklub stiller i år op i rækkerne, Veteran, Senior og Danmarkserien. I kan følge med i resultaterne på hjemmesiden.

Juniorcamp:

I år bliver der juniorcamp i uge 28 og det starter med at Iben Tinning er der for juniorerne mandag i denne uge.

Medlemsaften:

Den 10. april kommer Brian Oswald for at fortælle os om golfreglerne. Arrangementet foregår på Samsø Efterskole fra kl. 19.00 – 21.30. De af os der deltog sidste år da Brian var at fortælle  om regler ved – at så er regler ikke kedelige at høre om. Hvis du har specielle ønsker til Brian vedr. en regel så send spørgsmålet til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. så vil Brian gøre hvad han kan for at fortælle om den regel.

Træning:

I forbindelse med trænersituationen, har vi fortsat samarbejde med Mette Kramer og Jesper Rasmussen i 2017. Mette og Jesper er ikke ansat med fast løn som trænere i Samsø Golfklub, men arbejder freelance. Se tiderne på hjemmesiden.

For at gøre træningen endnu mere spændende har vi igen i år allieret os med Iben Tinning. Den tidligere Europatour-spiller arbejder til dagligt som træner i Hørsholm Golfklub og som kommentator på Viasat Golf. Iben Tinning kommer til Samsø for at undervise medlemmer og evt. gæster den 28. og 29. april, samt den 11. og 12. juli.

Grupper:

Der er igen i år mange grupper der har booket tider i golfbox og vi opfordrer alle medlemmer til at tage godt imod alle vore gæster.

Bestyrelsen:

Robert Friis-Topholm har meddelt, at han ønsker at træde ud af bestyrelsen med øjeblikkelig virkning af helbredsmæssige årsager. I stedet indtræder suppleant Mette Kramer i resten af Roberts valgperiode.