Nyhedsbrev marts 2016

Generalforsamling.
Der blev afholdt generalforsamling lørdag den 5. marts, referat af mødet kan læses på hjemmesiden, og på opslagstavlen.
Efter generalforsamlingen konstituerede bestyrelsen sig således:

Formand: Henrik Sørensen.
Ansvarlig for: Sponsor-og markedsføring, turneringsudvalg, ansøgninger samt kantineudvalg.

Næstformand: Lasse Bundgaard.
Ansvarlig for: Husudvalg og juniorudvalg.

Kasserer: Mette Gjerulff.
Ansvarlig for: Økonomi og regnskab, Hjemmeside/nyhedsbrev/face-book, Gruppetilbud, shop og automater samt  regel og handicapudvalg.

Sekretær: Sys Kroman Vinther.

Henrik Gylling:
Ansvarlig for Baneudvalg, begynder og træningsudvalg.

Robert Friis Topholm:
Ansvarlig for baneserviceudvalg.

Henrik Lindbøg Hansen:

Mette Kramer:

Spil med dag.
Søndag den 17. april 2016 afholdes spil med dag, sammen med golfens dag der afholdes i hele landet. Vi opfordrer alle medlemmer til at deltage i arrangementet på den måde at de finder en person eller flere der gerne vil prøve golfens verden. Vi har flyers til tilmelding.

Shoppens åbningstid:
- 31. marts kl. 10.00 – 12.00 mandag og torsdag.
1. april – 15. april kl. 10.00 – 14.00 dagligt.
16. april – 30. september kl. 8.00 – 14.00 dagligt.

Shoppen er fyldt med nyt og spændende tøj fra Back-tee. Caps, handsker m.v. med Samsø Golfklub logo, og meget mere.

Samarbejde Færgen og Samsø rederi og Samsø Golfklub.
Vi har igen i år et godt tilbud i samarbejde med Samsø Rederi.  Jylland/Sælvig . Dagsbillet bil t/r + 2 greefee kr. 975,- spar kr. 585,- www.tilsamsoe.dk

Se også pakkerejser Kalundborg/Ballen. Her er også gode tilbud  www.danskoferie.dk/sitesearch/results?g=golfpakke

Aktivitetskalender.
Som noget nyt har vi lavet en aktivitetskalender over alle aktiviteter i golfklubben.
Kalenderen vil løbende blive redigeret i forbindelse med nye arrangementer m.v. Kalenderen er at finde på hjemmesiden, samt på opslagstavlen.

Frivillige i Teltet.
Der mangler hjælpere i teltet, kontakt Helge Fransen på tlf. 23 41 08 52.

Frivillige til Baneservice.
Alle der har lyst at hjælpe i baneserviceudvalget, også i der var med sidste år, bedes  kontakte Robert Friis Topholm tlf. 23 72 18 46.
Der vil blive afholdt et baneservice-kursus, hvor der  kommer en konsulent fra DGU der vil sætte udvalget ind i formålet med baneservice, hvorfor denne funktion er vigtig for klubben, hvordan opgaverne kan løses, inspiration til opgaver, samt konkrete anbefalinger til god baneservice.

Frivillige til Banen og den nye maskinhal.
Der mangler fortsat hjælp til oprydning på banen, og til malerarbejde i den nye maskinhal. Kontakt Thomas Pihlkjær tlf.  40452218.

Bagrum.
Der er venteliste på underskabe, så hvis der er en ”stærk mand” der har et underskab og vil afgive det til en der er knap så stærk,  bedes du kontakte Pia Bundgaard i Shoppen. Der er ledige overskabe, hvis der er nogen der mangler sådan et. Husk også at blive skrevet på ventelisten til et underskab hvis du ønsker at leje sådan et.

Turneringsfee.
I forbindelse med indførelse af betaling af matchfee ved tilmelding er det gået over alt forventning til den 1. turnering. Skulle der være en enkelt eller 2 der ikke er udstedt med Dankort, er det muligt at kontakte shoppen, og betale der.

Iben Tinning.
Iben Tinning underviser i klubben den 6.- 7. maj. Tilmelding via shoppen.
Vi håber, at rigtig mange vil benytte lejligheden til at få inspiration og tips fra den tidligere Europatour-spiller.

Juniorcamp.
Åben junior-camp bliver i år i uge 29 – fra mandag den 18. juli – onsdag den 20. juli. Tilmelding via klubbens hjemmeside. Der kommer løbende mere info.

Nye buggy´s m.v
Klubben har investeret i 8 nye buggy´s der kan køre 36 huller uden opladning. De bliver klar til start så snart Thomas Pihlkær melder banen klar dertil.  Derudover er der 10 nye trolly´s med 3 hjul. - og en klipper. Formand Henrik Sørensen afprøver som det ses klipperen.

Håber alle får en god golfsæson.