Messedeltagelse:

Samsø Golfklub deltager på Messen, FERIE FOR ALLE, i Herning den 26 – 28. februar 2016.

Desuden er klubben med i et fremstød/reklame for Samsø i Næstved Storcenter den 4. og 5. marts, samt i Lyngby Storcenter den 11. og 12. marts 2016.

Disse tiltag foregår i samarbejde med en række turistaktører fra Samsø, herunder Samsø Feriehusudlejning, Samsø Rederi, Færgen, m.fl.

Generalforsamling:

Lørdag den 5. marts kl. 14.00 afholdes generalforsamling i klubhuset. Indkaldelse kan ses i klubhuset og på hjemmesiden.

Golfbox:

Bestyrelsen opfordrer alle medlemmer til at opdatere deres profil i Golfbox ved f.eks. adresseændring. Det gøres ved at gå ind i Golfbox – ret profil – kontakt – her kan du selv ændre evt. adresse.

Turneringsplan:

Den nye turneringsplan kan ses på hjemmesiden, der er igen i år mange spændende turneringer. Turneringsfee er i 2016 kr. 60,- beløbet betales online ved tilmelding.

Regler:

Vi sætter jo en stor ære i at golfreglerne overholdes, og derfor er det vigtigt at vide, at der pr. 1. januar 2016 er kommet nye golfregler.

Samsø Golfklubs Pink Cup har været så heldige at vinde en regelaften med regeleksperten Brian Oswald. Brian Oswald kommer til klubben den 15. marts kl. 19 – 21.30, hvor han bl.a. vil gennemgå de nye regler.

Oswald er jurist og foredragsholder og har et motto der hedder: Det skal være sjovt at lære golfreglerne. Læs evt. mere om regeleksperten her: http://golfrules.com/da/. Vi håber, at rigtig mange medlemmer møder op.

Træning:

I forbindelse med trænersituationen, har vi som tidligere nævnt fortsat samarbejdet med Mette Kramer og Jesper Rasmussen i 2016. Mette og Jesper er ikke ansat med fast løn som trænere i Samsø Golfklub, men arbejder freelance.

Der kommer mere information om deres undervisningstider i næste nyhedsbrev. For at gøre træningen endnu mere spændende har vi allieret os med Iben Tinning. Den tidligere Europatour-spiller arbejder til dagligt som træner i Hørsholm Golfklub og som kommentator på Viasat Golf. Iben Tinning kommer til Samsø for at undervise medlemmer og evt. gæster den 6. og 7. maj, samt en weekend i august. Yderligere oplysninger kommer, når vi nærmer os.

Den 15. april og 2. juli, begge dage fra kl. 15.00 – 18.00 bliver der en demonstration fra Wilson Staff, så hvis du vil se de nye køller og jern, så mød op.

Pink Cup:

Selv om ingen endnu har vist interesse for at indgå i Klubbens Pink Cup udvalg har bestyrelsen besluttet at tilmelde sig Kræftens Bekæmpelses Pink Cup-turnering, 2016. Turneringen indgår i klubbens turneringsplan. Det er også vurderet betydningsfuldt at fastholde den store, meget velvillige sponsorkreds, som er blevet opbygget gennem årene. Hvorfor salget af lodder vil blive gennemført som tidligere. Lotteriet har de sidste år bidraget med over 15.000 kr. Hvilke øvrige indsamlingsaktiviteter, klubben kan gennemføre, afhænger af de idéer og den arbejdsindsats, de enkelte medlemmer eller grupper af medlemmer byder ind med. Forhåbentlig er der nogle af klubbens medlemmer, kvinder og mænd, der har lyst til at indgå i indsamlingsarbejdet til støtte for kampen mod brystkræft. Samsø Golfklub har en fornem profil på dette felt og har i alle 13 år været blandt de 30 klubber, der takket være et flot indsamlingsresultat har kvalificeret sig til at spille med i Pink Cup-finalen. Har du ideer til indsamling eller er villig til at hjælpe med ved en eller flere aktiviteter, så kontakt formanden for Samsø Golfklub.

Arbejdsdag og rejsegilde lørdag den 19. marts.

Lørdag den 19. marts holder vi arbejdsdag og rejsegilde. Vi starter klokken 9:oo med kaffe og rundstykker. I år er der mange opgaver der skal løses, da vore Green-keepere i år er travlt optaget med at opføre vores nye hal. Vi skal hente buggys, rejse telt, rengøre back-rum, pudse vinduer og mv. Endelig skal banen renses for pinde og nedfaldne grene, bunkere rives og klargøres. Thomas laver en liste. Vi slutter dagen klokken 13:00, hvor kantine udvalget står klar med pølser og fadøl. Vi håber så mange, som det er muligt for vil møde op til denne hyggelige dag, der er virkeligt brug for din hjælp. Halbyggeri: I forbindelse vores halbyggeri får vi brug for en masse frivillige. Vi har mange opgaver som oprydning, maling af brædder, opsætning af beklædning, bortskaffelse af affald og håndtering af materialer, pudsning af sokkel mv. Jeg vil opfordre dig til at kontakte mig på telefon. 40272050, eller mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Du må gerne gøre dig tanker om, hvordan du kan hjælpe. Alle kan bidrage uanset håndværksmæssig erfaring. Der bliver lavet en arbejdsplan.