SAMSONER er herreklubben i Samsø Golfklub og er åben for alle mænd, som er fyldt 18 år.

Formålet med Samsoner er at dygtiggøre sig som golfspiller, at diskutere golfregler og etikker, samt ikke mindst, at kombinere golfspillet med kammeratligt samvær.

Fra april til starten af oktober afholdes der en løbende turnering over alle onsdage, hvor medlemmer, der har tid og lyst, er velkommen til at deltage. Der er som regel altid nogen at følges med. Den første onsdag i hvert måned afholdes der en mindre turnering efterfulgt af fælles spisning – som regel er der tale et rigtigt herremåltid.

Sidst på sommeren er der mulighed for at tage med på Samsoner-turen, hvor vi tager ud og besøger én af de mange skønne baner, der er rundt om i landet. Turen er med overnatning, og byder foruden et par hyggelige runder golf, også på underholdning, sammenhold og god forplejning.

Samsoner-sæsonen slutter i oktober med et heldagsarrangement på egen bane med præmieoverrækkelse i klubhuset og ålegilde på Nordgården.

Som Samsoner repræsenterer man Samsø Golfklub både på egen og fremmed bane. Derfor er det vigtigt, at udvise en loyal holdning og korrekt adfærd, da Samsø Golfklub er vores fælles klub, som vi værner om.

Praktisk information:

Der betales et årligt indskud på 300 kr. ved sæsonstart.

Gebyret til onsdagsmatchen er 20 kr. pr. spilledag.

Tonny Sørensen

Tlf.: 2012 4283