Vi byder velkommen til gæster på Samsø Golfklubs dejlige bane, hvor vi arbejder målrettet på at skabe de bedste forudsætninger for gode golfoplevelser på en af Danmarks mest miljøvenlige golfbane.

Sekretariatet vil naturligvis være dig behjælpelig, så du får den bedste oplevelse.
 Tjek også tidsbestillingen på Golf Box, så du kan planlægge din runde i Samsø Golfklub. Klubben råder ikke over en restaurant men vi bestiller gerne smørrebrød eller lign. til jer, som i kan spise i klubhuset.

Vi har en øl/sodavandsautomat, samt en kaffe/cacao automat, samt salg af vin. I højsæsonen er ”Teltet” åbent, hvor der kan købes grill-pølser, og dejlig kolde fadøl, solbærsaft fra Samsø, m.v.

Klubben har en hyggelig shop, hvor vi sælger Back-tee tøj, bags, handsker, bolde, tees og meget mere.