Se de gode tilbud fra Kalundborg/Ballen, og Hou/Sælvig

Der er både 1-dags ture og ture med overnatning.

Gå direkte til  DanskØferie

Tilbud, incl. færge, hotel og greenfee  klik her

Klubber i klubben-golf i vandkanten på Samsø Samsø Golfklub tilbyder klubber i klubben en helt særlig oplevelse. Samsø golfbane er en 18 hullers seaside bane omgivet af smuk natur. Banen er afvekslende og kuperet med flotte fairways. ECCO Touren og LET Access Tour har brugt banen til turneringer. Samsø Golfklub er bæredygtig – der bruges ikke sprøjtegifte og får afgræsser roughen og andre naturområder på banen. Klubben modtog i 2015 Dansk Golf Unions miljøpris. Desuden har vi en skøn 9 hullers par 3-bane, hvor begyndere kan få en dag med sjov og udfordringer. I vores hyggelige klubhus kan I og jeres gæster få serveret lige den slags mad, der passer til jer.

Du kan læse mere om gruppe tilbud her

Samsø Golfklub tilbyder virksomheder en helt særlig oplevelse for kunder,medarbejdere eller leverandører.

Samsø Golfbane er en 18 hullers seaside bane omgivet af smuk natur. Banen er afvekslende og kuperet med flotte fairways.

ECCO touren og LET Access Tour har brugt banen til turneringer.

Samsø Golfklub er bæredygtig - der brugs ikke sprøjtegifte og får afgræsser roughen og andre naturområder på banen.

Klubben modtog i 2015 Dansk Golf Unions miljøpris.

Yderligere oplysninger klik her.